Servicii SEO On Page si Off Page

Obtine trafic organic cu SEO

Citat SEO de Larry Page, CEO și co-fondator al Google Inc.
" Livrați întotdeauna mai mult decât vă așteptați. "

Pregatim pagina de destinatie

Aceasta este ceea ce văd utilizatorii după ce au dat clic pe un anunt sau o listare din Google. Există multe caracteristici pe care ar trebui să le aibă o pagină de destinație pentru a converti traficul vizat.

SEO On Page

După ce pregătim pagina de destinație, design și conținut, facem activități SEO Onpage. Optimizăm texte, imagini, metadate, toate pentru următorul pas - >> OFF Page SEO

Alegerea cuvintelor cheie potrivite

Aceasta este probabil cea mai importantă parte a unei campanii SEO. Direcționarea mesajelor greșite poate duce la dezastru. Ne asigurăm că alegem cuvintele cheie potrivite, care se pot converti cel mai bine.

SEO Offpage

Acum suntem pregătiți pentru OFF Page SEO, unde creăm autoritate pentru domeniul și / sau paginile dvs. Nu orice legătură va face bine, așa că vom crea doar linkuri contextuale și de calitate.

Servicii
Avantaje SEO
SEO poate oferi afacerii tale un impuls și poate fi, de asemenea, un generator de profit sigur pe termen lung.
Printre altele, acesta este motivul pentru care ar trebui să vă optimizați site-ul web pentru motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo, Baidu etc

Deoarece nu trebuie să plătiți pentru fiecare clic, după ce ați reușit să clasificați site-ul dvs. pe prima pagină pe diferite cuvinte cheie, bugetul dvs. de marketing vă va mulțumi.

Primirea de clicuri de la cererile de căutare direcționate înseamnă că nu mai trebuie să plătiți pentru anunțurile Google, astfel încât o parte mare din bugetul dvs. va rămâne la dispoziție.

Deoarece fiecare cautare aduce vizitatorul pe o pagină relevantă, ratele de conversie tind să fie mult mai mari atunci când comparăm traficul SEO cu un alt tip de trafic. Și pentru că nu plătiți pentru clicuri, costul per conversie, in timp, este cu mult mai mic fata de traficul obtinut din PPC.

Să zicem că vindeți pizza în East London. Atunci când cineva caută „livrarea de pizza East London” și îți găsește site-ul pe prima pagină, îți conferă credibilitatea mărcii tale. Există zeci de locuri pentru pizza, dar doar 10 locuri de listare pe prima pagină Google pentru orice cuvânt cheie.

De fiecare dată când caută un produs și te găsesc, ajută la creșterea credibilității și a conștientizării.

Optimizarea perfectă vă oferă rezultate și stabilitate pe termen lung. Un profil seo bine întreținut vă va genera afacerea în timp, în anii următori.

SEO este bun pentru orice afacere

 • HoReCa

  SEO poate aduce rezultate vizibile pentru hoteluri, restaurante și cafenele. Puteți obține mai mulți clienți, mai multe rezervări și expunere cu o optimizare perfectă.

 • Construcții

  Întreprinderi mici sau mijlocii, aveți nevoie de prezență online. Un site web este ideal pentru a vă prezenta marca și serviciile, dar veți avea nevoie de trafic pentru a vinde.

 • Profesioniști

  Contabil, avocați, medici, actori, fotografi, muzicieni, programatori, designer, bucătar, electrician și alți profesioniști ar putea beneficia de traficul organic din Google, prin SEO.

 • IT&C

  Dacă vă luptați să faceți față facturilor PPC scumpe, SEO ar putea economisi mii de euro în timp. Vânzarea stocurilor mari de produse poate fi îmbunătățită cu SEO.

 • Industrii

  SEO poate aduce rezultate pentru instrumente ușoare sau grele, agricultură, energie, mediu, fundații, finanțe, transporturi, materiale textile, reciclare, sport, imobiliare etc.

 • Magazine online

  Cum poți vinde online dacă nu ai trafic către magazin? Plata pentru reclame Google poate fi într-adevăr costisitoare pentru anumite nișe. SEO este o alternativă bună pentru a-ți aduce produsele în fața clienților, atunci când le caută pe Google.

Preturi estimative

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

PACK 1

1

cuvinte cheie

150 E/luna

Rezultate vizibile dupa 3-6 luni

Medium difficulty

PACK 2

2-5

cuvinte cheie

200-500 E/luna

Rezultate vizibile dupa 3-6 luni

Medium difficulty

PACK 3

>5

cuvinte cheie

>500 E /month

Rezultate vizibile dupa 3-6 luni

Medium difficulty

PACK 4

>15

cuvinte cheie

>1000 E/luna

Rezultate vizibile dupa 3-6 luni

Medium difficulty

SEO Intrebari si raspunsuri

Obțineți rezultate mai bune

SEO reprezintă „Optimizarea pentru motoarele de cautare” și reprezintă toate sarcinile necesare pentru a se clasifica pe prima pagină a Google, pe cuvintele cheie specificate. Prescurtarea „SEO” vine de la numele din engleza „Search Engine Optimization”

Cu Onpage SEO îmbunătățiți conținutul paginilor dvs. ținând cont de câțiva factori importanți, cum ar fi formatarea corectă a conținutului, optimizarea imaginilor și orice alt conținut multimedia.

SEO OffPage se referă la activitățile desfășurate în afara site-ului dvs. web, unde încercați să creați autoritate pentru a obține un nivel mai mare.

În timp ce prin PPC obțineți clicuri instantaneu, lucrul la SEO necesită mult timp.

În cazul cuvintelor cheie cu concurență scăzută poate dura mai mult de 3 luni, în timp ce clasamentul pe cuvinte cheie mai competitive este mai greu și uneori durează mai mult de un an.

Puteți face SEO și îmbunătăți clasamentul dvs. de la pagina 15 la pagina 3, fără a obține trafic. Odată ce primiți prima pagină, veți începe să primiți trafic și veți vedea rezultate palpabile.

SEO este scump, dar dă recompense de mulți ani, dacă este făcut corect.

În timp ce clasarea pe cuvinte cheie scăzute poate costa câteva mii pe campanie, pe cuvintele cheie competiton ridicate, va trebui să investești mai mult pentru a le depăși pe cele de pe prima pagină.

Crearea de conținut pentru SEO și link-uri, are costuri.

Acest subiect este unul lung. Există peste 200 de factori care influențează clasamentul Google. Fiecare este important, dar unii au un impact mai mare. Le știm pe toate și ne asigurăm că trecem de fiecare dintre ele. De la factori legați de conținut, viteză, legături la experiența utilizatorului, dovadă socială și branding. SEO evoluează.

Backlink-urile sunt link-uri postate pe alte site-uri web, care se leagă către alt domeniu, în acest caz, al tău. Aceasta este una dintre principalele activități ale SEO și fără legături este greu de clasat pe cuvinte cheie de înaltă competiție. În unele cazuri, puteți clasifica pe cuvinte cheie scăzute doar făcând SEO OnPage, dar acolo unde sunt cuvintele cheie cu bani, este mai greu și trebuie să construiți autoritate obținând backlinks. Offcourse, nu orice legătură este bună, așa că iată o întreagă știință. Nu vă încurcați cu backlink-uri!

Dacă site-ul dvs. web a fost creat acum 10 ani, este posibil să fie nevoie de o reproiectare.

Să ai un site cu aspect bun este foarte important. Aceasta este ceea ce utilizatorii vor vedea atunci când fac clic pe site-ul dvs. într-o casă de căutare Google. Dacă plătiți pentru SEO, doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web arată modenr, orientat către utilizator și are conținutul adecvat și apelul la acțiune. Verificăm paginile dvs. și facem recomandări după analizarea fiecărui aspect care contează.

Prin intermediul Anunțurilor Google puteți obține o scurtătură către prima pagină prin crearea de reclame și licitații pentru vizitatorii vizați. Când cineva merge la serviciul pe care îl oferiți, în zona dvs., prin intermediul anunțurilor Google, anunțul dvs. va apărea și ar putea ajunge la un clic și la o conversie.

Fiecare clic pe care îl primiți de la Google Ads are un cost. În unele nișe poate fi de 1 euro pe clic, în unele nișe poate fi de 15 euro pe clic. Așadar, dacă primești 100 de clicuri pe zi, trebuie să plătești Google 100 euro (dacă clicul este 1 euro) sau 1500 (dacă clicul este 15 euro).

Prin SEO, lucrezi la obținerea pe prima pagină, organic, nu prin licitarea pe Google Ads.

Dar SEO necesită timp. Dacă aveți un site nou, în primul rând nu este nicăieri. Decât devine pe partea de jos a Google și, în mod natural, se ridică. Acest lucru necesită timp, dar când sunteți pe prima pagină, puteți obține sute și sute de clicuri, gratuit în fiecare zi. Este adevărat, ați plătit pentru SEO, dar acum, sunteți pe prima pagină, primiți trafic gratuit, pentru mult timp.

Dacă produsul sau serviciul dvs. este căutat pe internet, decât puteți beneficia de SEO.

Asigurați-vă că căutați cuvinte cheie conexe pe care oamenii le folosesc pentru a căuta ceea ce oferiți. Puteți face chiar și o campanie Google Ads. Dacă primiți clicuri și se convertesc, decât SEO va face cel mai probabil la fel.

Parerile clientilor

Ce spun clientii?

La început nu am înțeles ce este SEO și cum mă poate ajuta. Acești oameni m-au ajutat să înțeleg totul și după câteva luni am început să primesc apeluri pentru servicii diferite.

Cristina L
Fondator Crix

SEO a schimbat modul în care îmi vând serviciile. Acum, majoritatea clienților mei provin de pe site-ul meu web, prin trafic organic. De asemenea, folosesc PPC, dar investiția în SEO a meritat.

Adam C
Goldnet

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2022Copyright

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?