Site-uri care vand.

Site-ul tau este mai mult decat o carte de vizita. Este locul unde

Cum functioneaza?

Alegerea CMS-ului potrivit

WordPress este cea mai folosita platforma din lume

Structura site-ului

Structura site-ului dvs. web este ceva ce vă imaginați deja sau aveți nevoie de noi pentru a ajuta la construirea corectă. În orice caz, lucrăm împreună pentru a crea un site web perfect, care arată ce este important, atât pentru dvs. cât și pentru clienții dvs.

Pagini de destinatie customizate.

Fiecare serviciu pe care îl furnizați este important, astfel încât crearea paginilor de destinatie pentru fiecare dintre servicii, ar putea să crească rata de conversie. O pagina de destinatie trebuie corelata cu continut unic, orientat pentru utilizatori.

Design Adaptiv

Fiecare site trebuie sa fie responsive. Nu numai pentru că Google solicită această conformitate, dar si pentru ca utilizatorii sa vada continutul site-ului de pe dispozitivele mobile, fara a folosi zoom.

Experienta utilizatorilor

Experienta utilizatorilor inseamna mai mult decat un site responsive. De fapt, există o mulțime de0 aspecte de care trebuie să aveți grijă, pentru a arăta vizitatorilor dvs. un site construit bine, pentru nevoile lor, iar răspunsul la aceste nevoi va îmbunătăți rata de conversie.

Content unic

Conținutul unic este un mod minunat de a ieși în evidență și a intra pe prima pagină a motoarelor de căutare. Descrierea produselor, descrierea serviciului, postările blogului, orice text contează.


choose your plan

Website Concept

Unlimited Pages

Consultation

GDPR Compliant

Website Revisions

Blog

Page SpeedContent CreationOnline Shop 

SSL

Custom Landingpages

Email Addresses

Free Maintainance

Google Business Listing

Google Analytics&Search Console

Live Chat

Add product

starter

500

onetime payment

2

1-3

3

1 month

standard

900

onetime payment

3

1k words

5-10

5-10

3 months

10 products

pro


1300

onetime payment

4

1-2k words

10-20

Custom

5 months

40 products

Intrebari frecvente

Ne place wordpress nu doar pentru popularitatea sa dar si pentru ca e cel mai fiabil CMS din lume.

Sigur! De asemenea, recomandăm WordPress pentru magazinele online, deși lucrăm cu alte CMS cum ar fi Opencart, Prestashop, dar după cum am menționat mai sus, ne bazăm pe WordPress pentru majoritatea proiectelor noastre.

Construirea unui site web durează de la una la două săptămâni de cele mai multe ori, dar în unele cazuri, unde trebuie să adăugăm mii de produse, sau exista functionalitati complexe, poate dura chiar si o luna.

Puteți plăti serviciile prin transfer bancar. Putem lucra cu Wirex sau Revolut. Puteți plăti chiar și cu Crypto.

Prețurile pentru crearea unui site de prezentare pornesc de la 500 de euro și pot merge până la câteva mii pentru magazinele online cu o mulțime de produse, variații, module personalizate etc.

Consultanta gratis!

Dacă sunteți în procesul de construire a unui site web sau doriți să externalizați acest job și alegeți să lucrați cu noi, veți obține mai mult decât ceea ce plătiți.

Echipa noastră are 10 ani de experiență în lumea digitală, construind mărci online și colaborând cu sute de tipuri diferite de afaceri. Oferim consultare completă nu numai pentru crearea site-ului dvs. web, dar pentru următorii pași, cum ar fi campaniile SEO sau PPC.

Actualizari, mentenanta si securitate.

După ce creăm site-ul tău grozav, nu vei mai fi singur. Oferim servicii de întreținere, pentru a menține site-ul dvs. la zi.

De asemenea, ne asigurăm că site-ul dvs. web este securizat, blocând orice atac de forță brută sau altă injecție malware.

DESIGN ADAPTIV PE TOATE GADGETURILE

Noul dvs. site web va răspunde pe dispozitive. Acest lucru va asigura un UX ridicat și șanse mai mari de a obține conversii. Dacă clienții dvs. sunt pe dispozitive mobile, le va plăcea să interacționeze cu site-ul dvs., așa cum ar trebui să fie.

Un site modern

Nu a fost niciodata mai usor sa deschizi o afacere online

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2022Copyright

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?